En god bærbar til få penge - Ja tak

En god bærbar til få penge – Ja tak

De fleste af os bruger den bærbare computer hver dag, både på arbejdet og i hjemmet. Og de fleste af os har en mening om mærke, design og pris. Sidstnævnte kan være en omdiskuteret faktor, for mens nogle mener at kvalitet og pris hænger sammen, mener andre det modsatte. Men hvad kan vi egentlig få for pengene?

I dag er der flere og flere mennesker der har en bærbar, og det er ikke længere en gode tildelt de allerrigeste i samfundet. Der er dog stadig store prisforskelle i udvalget af bærbare computere på markedet, og man kan finde nogle priser, som ikke alle ville være villige til at betale. Men man finder også en lang række bærbare computere i et mellem prisleje og så dem i den billigste ende af skalaen.

Ønsker man at finde en solid og tilfredsstillende bærbar computer til færre penge, så er det bestemt en mulighed den dag i dag. Når man besøger de forskellige online sites der udbyder et bredt sortiment af laptops, er der adskillige muligheder. Man kan finde den bærbare computer der opfylder ens behov og krav, også hvis dette inkluderer en bestemt pris. De fleste sites gør det endda nemt at filtrere udvalget på prisen. I stedet for at fokusere på mærker eller specifikationer, så tilbyder de fleste sites funktionen der gør, at produkterne sorteres efter pris.

At finde bærbare computere til fordelagtige priser er derfor ikke besværligt i sig selv. Men hvordan ved man hvilken man skal vælge? Hvis man fokuserer på den laveste pris først, leder man typisk efter en bærbar med de mest basale funktioner. Det kan derfor ved computerens specifikationer være relevant at kigge på processor typen, harddisken og skærmstørrelsen. En bærbar med de basale egenskaber vil kunne klare de normale dagligdags opgaver såsom tekstarbejde, Excel dokumenter, PowerPoint fremvisninger, internet browsing og mail.

Håndplukkede bærbare – der er til at betale

Vi har udplukket to bærbare computere fra to forskellige mærker, som begge opfylder de basale krav og forventninger. Samtidig ligger de prismæssigt i den lavere ende, og er derfor to bud på en god bærbar til få penge.

Det første bud er ACER SWIFT 1 SF113-31-C57G. Dette er en solid bærbar, der har de basale funktioner, og den egner sig særligt som studiecomputer. Den indeholder en SSD harddisk, som gør at computeren starter hurtigt op, så den hurtigt kan tages i brug når der skal tages noter – find den her.

Det andet bud på en god bærbar til en billig pris er LENOVO V110-14IAP 80TF. Med en stærk processor og SSD harddisk har den en kort opstartstid, og kan hurtigt komme i brug. Udover at have de basale funktioner har computeren en god 14″ HD-skærm, som er velegnet til at se film på. Lenovo computeren vejer begrænset og er derved nem at have med på farten.

De to bærbare computere fra henholdsvis Acer og Lenovo er to bud på solide og gode computere, der kan opfylde de flestes basale krav til en computer. De kan anvendes både til arbejde og fritid, og de fås begge til under 3.000 kr. Når man skal vælge computer og ikke stiller de store krav, andet end at den skal ligge i den billigere ende, så kan man godt få en god, solid computer. Prisen har ofte indflydelse på funktionerne og egenskaberne i en computer, og derfor er det vigtigt at være bevidst om ens behov. Når man kigger efter de basale funktioner og ikke har behov for avanceret specifikationer, er det altså muligt at få en god bærbar til få penge.