Numse-bukserne gør din dames bagdel endnu bedre

Hvis du er typen der ser en god bagdel som en fordel, så er Freddy WR.UP bukserne fra FitFashion.dk den optimale gave til kvinden i dit liv, for de løfter hendes røv og får den til at se bedre ud, mens de er mega behagelige at have på. De føles faktisk som sweatpants, men strammer de helt rigtige steder.

Det er virkelig en win-win for begge parter i forholdet, og derfor er det fedt, at du lige nu får 15% rabat ved at bruge rabatkoden “Farsdag, når du klikker her og handler hos FitFashion.dk.

Rabatkoden gælder til og med Fars Dag d. 5. juni.

Det er selvfølgelig et spørgsmål om at give gaven med den rette vinkel. Du ved, glasset er halvfyldt og ikke halvtomt. Hendes røv er selvfølgelig mega god, som den er – de her bukser får den bare til at være den optimale version af sig selv. Hvis du sælger den rigtigt, bliver hun glad for gaven, og det er jo den halve sejr i sig selv. Så gør det jo absolut ikke noget, at du har din egen dagsorden, og det har du, for så er vi tilbage ved udgangspunktet. Mænd sætter pris på en god røv. Og det er der overhovedet ikke noget galt med.

Hvis vi lige skal forklare lidt mere omkring, hvordan Freddy WR.UP bukserne egentlig fungerer, så består det geniale kort og godt i en strategisk udformning af pasformen kombineret med det fleksible materiale i WR.UP-teknologien. Det betyder, at bukserne shaper understellet, så formerne på de rigtige steder bliver fremhævet, mens det hele får et løft og dermed modarbejder tyngdekraften. Populært sagt kan man vel kalde det hængerøvens værste fjende. Og numse-mandens nye bedste ven.

Så giv hende sådan et par i gave, og så er det en rigtig win-win-win. Ja, en triple-win.

SE ALLE MODELLERNE HER!