Tre gode måde at spice din bolig op på 

Tre gode måde at spice din bolig op på 

Dette indhold er sponsoreret 

Vi har alle prøvet det. Det at gå ind i en anden persons hjem, og være forbløffet over hvor kedeligt og intetsigende det er. Forbløffet over at indretningen kun er til for at have en funktion, og ikke for at skabe en vis fornemmelse eller følelse i kroppen – det er det værste. Heldigvis kan du i denne artikel finde tre gode råd til hvordan du undgår at netop det skal ske i dit hjem. Det er nemlig ret nemt at undgå, det kræver bare en smule personlighed og ønske om forandring. 

Læs mere nedenfor. 

Personlighed, identitet og charme – det er nøgleordene

En måde hvorpå man undgår at dit hjem bliver kedeligt er at fremvise personlighed i din indretning. Det handler på mange måder om at være dig selv og lade dit hjem afspejle det. Der findes Udvalg af grafiske plakater på nettet og de kan være med til at spice dit hjem op. Et gratis råd er også aldrig at købe noget, som du ikke finder flot og interessant. Det kan sige sig selv, men mangler indretter med fokus på hvad andre vil synes om deres hjem og det er ikke holdbart i længden. Det medfører at man selv bliver træt af sit eget hjem. Derfor skal du virkelig kigge ind ad og finde ting som afspejler dig og din personlighed. 

Film og musik – lad det være din guidelines

En af de ting, som flere og flere begynder at lade forme deres hjem, er deres filmssmag og musiksmag. Det kan være som rød tråd i indretning, hvor stilen eller temaet fra deres yndlingsfilm om USA i 1940’erne fyldt med gangstere og Mahogni, skal være gennemgående i deres hjem eller din yndlingskunstners nye albumart skal være rettesnor for dit farvevalg – det er en god måde at gøre dit hjem mere personlig på. 

Husk at undersøge nettet 

Her er det nettet for genbrugsguld. Genbrug er en god måde at få møblement på, som er blivet lidt hærdet og derved har en god føling og sjæl. Det kan være med til at skabe et hjem, som er knap så smagsløst og plastik-agtigt, som var det taget ud af en film med 1990’erne. 

Derudover er genbrug godt for miljøet og det er billigere for din pengepung, så det er en win-win for alle. 

Håber at de tre råd kan hjælpe dig med at indrette din næste bolig.